Live muziek, akoestisch op straat

Jammed

Winnaar Jazz-I Award 2015 ‘Jammed’

Jammed, met Seabottom Jazz voorzitter Rob Jacobs in het midden.

Jammed, met Seabottom Jazz voorzitter Rob Jacobs in het midden.

Jong, fris en veelzijdig. Dat is Jammed! Hun genre is van reggae en jazz tot pop en rock. Deze jonge mensen swingen, hebben samen plezier en dat spat eraf. De zangeres heeft een onmisbare prachtige stem. Ze spelen in deze samenstelling nu twee jaar samen en hebben al vele optredens mogen doen, zoals de Week van de Amateurkunst (WAK-week), LelystART en het Ontmoetingsfestival, en Seabottom Jazz.

Jammed was één van de vier finalisten van de Jazz-i Award zondag 8 maart. Met hun energieke performance en muzikale improvisatie hebben zij de finale gewonnen. Deze wedstrijd was gekoppeld aan het Seabottom Jazzfestival, en met het winnen van de Award heeft Jammed ook een speelplek veroverd op dat festival.

En nu dus te zien op Straatmuziekfeest Lelystad. Geheel akoestisch en unplugged. Dus zelfs als je ze al vaker hebt zien spelen: zoals aanstaande zaterdag zag je ze nog nooit!

Denise Kool – zang, Sanne Ganeshi – keyboard, Birgit Solli – basgitaar, Timo Jongkind – drums, Elwin Streekstra – gitaar en Lucas van Dijk – percussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *