Live muziek, akoestisch op straat

Straatmuziekfeest Lelystad 2015 sponsoren

De sponsoren van Straatmuziekfeest Lelystad 2015 voorgesteld

Straatmuziekfeest Lelystad is een behoorlijk groot festival: 22 bands, een hele middag spelend in het stadshart van Lelystad. De organisatiekosten van zoiets zijn natuurlijk niet gering. Meestal wordt een groot deel van de kosten betaald door de toeschouwers die het festival komen bezoeken. Straatmuziekfeest Lelystad daarentegen is geheel gratis voor het publiek toegankelijk.

Ook dit jaar werd dat weer mogelijk gemaakt met behulp van een aantal sponsoren:

Stichting Ondernemers Stadshart Lelystad:Stadshart Lelystad
De missie van Stadshart Lelystad is zorgen voor een aantrekkelijk stadshart voor consumenten, bewoners en ondernemers.

De Promesse:
De Promesse is het modehart van Stadshart van Lelystad. Naast winkelen kan je hier in het centrum van Lelystad terecht bij sfeervolle restaurants en cafés.

KroonpassagelogozonderlabelDe Kroonpassage:
In ons overdekte winkelcentrum vindt u een ruim aanbod van verschillende winkels die stuk voor stuk hun eigen specialisme hebben. Een diversiteit aan winkels onder een dak.

03-lelystad-waagpassage1De Waag: Nog een overdekt winkelcentrum in het Stadshart van Lelystad. Ook hier treft u een ruim aanbod aan winkels, en gezellige horeca.

Logo_Kubus_zwDe Kubus:
Kubus verbindt zoveel mogelijk (jonge) Lelystedelingen met kunst en cultuur. Daarnaast is Kubus theater, concertzaal, open podium en tentoonstellingsruimte in één.

 

Brons PlaceBron’s Place:
Bron’s Place is de basis geweest voor Utopodium en nu een een onderdeel van Utopodium, een stichting die diverse culturele activiteiten ontplooit met als doel sociale cohesie. De kleine zaal is een van de mooiste pop- en jamsessiepodiums van Lelystad, en was tijdens het festival de uitvalsbasis van de organisatie en artiesten.

 

OWN studios 2014 (bijgesneden)En last but zeker not least: de hoofdprijs van één dag studiotijd beschikbaar gesteld door OWN Studios in Lelystad. Die op een bijzondere manier gaat worden ingevuld. Maar daarover een andere keer meer. Bij OWN Studios kunt u terecht voor drumles, DJ skills, oefenruimtes, en één van de meest professionele opnamestudio’s van Flevoland.

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *