Live muziek, akoestisch op straat

Straatmuziekfeest Lelystad line-up bijna compleet

De voorbereidingen voor het festival zijn nog nooit zo goed gegaan als dit jaar: nog voordat we actief naar deelnemers op zoek gingen, waren er al erg veel kwalitatief goede aanmeldingen binnen. Veel muzikanten die al eerder meededen, maar ook veel nieuwe aanmelders, die afkwamen op de positieve verhalen die ze van met hun bevriende oud-deelnemers hoorden. Een mooi compliment voor iedereen die de afgelopen jaren hard heeft meegeholpen om het festival van de grond te krijgen. Gevolg is dat de line-up van het festival al zo goed als compleet is. En het beloofd weer een heel mooi muzikaal feest te worden. Er is nog plek voor drie deelnemers, dus schrijf je snel in om nog kans te maken op een plek. Let op: inschrijven garandeert geen plek, omdat we ook kijken naar variatie in en kwaliteit van het muzikale aanbod.

In de volgende blogposts ga ik de line-up aan jullie voorstellen. Een tipje van de sluier kan ik wel vast oplichten: de zeer energieke en spontane klezmer band Trikosis zal aan Straatmuziekfeest Lelystad 2015 deelnemen. Wie ze dit jaar bij Straatmuziekfeest Almere of ergens anders heeft zien spelen, zal ook dit optreden niet willen missen. Stay tuned for more news!

straatmuziekfeest.nl

Klezmer groep Trikosis maakt sfeer bij Straatmuziekfeest Almere 2015

 

Similar posts
  • juryvoorzitter Straatmuziekfeest Lely... Eindelijk was daar vandaag dan de onthulling: Gerald Janse, de organisator van het “Gooi Maar In Mijn Pet” straatmuziekfestival in Emmen is aangesteld als juryvoorzitter voor de speciale wintereditie van Straatmuziekfeest Lelystad op 14 december. Gerald is niet alleen organisator van dat festival, maar zelf ook muzikant, ondernemer in de muziekbranche en nog veel meer. [...]

Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *