Live muziek, akoestisch op straat

Straatmuziekfeest Lelystad slaat 2016 over….

Trio C op het Stadhuisplein tijdens Straatmuziekfeest Lelystad 2014.

Trio C op het Stadhuisplein tijdens Straatmuziekfeest Lelystad 2014.

Bij straatmuziekfeest.nl werken we aan iets nieuws. We kunnen er nog niet veel over zeggen. Maar wel dat het de moeite van het wachten waard zal zijn (als het wordt wat wij ervan hopen). Wat er aan komt, is iets dat uniek zal zijn op het gebied van straatmuziek voor Nederland. Een overtreffende trap van een straatmuziekfestival. Dat zeggen we niet omdat we willen opscheppen, maar simpelweg omdat we iets heel moois willen gaan neerzetten. Begin 2017 kunnen we iets meer bekend gaan maken.

De plannen die we hebben, hebben wel een consequentie: de beschikbare mankracht en tijd hebben we hard nodig voor wat er aan zit te komen. Daardoor hebben we met pijn in het hart moeten besluiten dat het jaarlijkse straatmuziekfestival in Lelystad dit jaar niet door kan gaan. In 2016 dus geen Straatmuziekfeest Lelystad.

Het spijt ons om de vaste fans en de inmiddels aardig stevige kern van deelnemende muzikanten van het jaarlijkse Straatmuziekfeest Lelystad te moeten teleurstellen. Echter, we hebben het volste vertrouwen dat dat wat er komen gaat dit gemis meer dan goed zal maken.

Straatmuziekfeest.nl is organisator van  verschillende grote en kleine akoestische muziekfestivals, en heeft een groot aanbod aan muzikanten die akoestisch kunnen spelen op diverse evenementen, van kunstmarkten tot openingen van een winkelcentrum.

Abonneer je op de nieuwsbrief van straatmuziekfeest.nl om op de hoogte te blijven van alle activiteiten, optredens, festivals etc door de muzikanten van Straatmuziekfeest.nl.Nog geen commentaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *